Занев: На полувремето казах, че ако загубим, аз поемам вината (ВИДЕО)

0
petar zanev

Капитанът на ЦСКА-София Петър Занев категорично отрече появилите се информации, че ще бъде зачеркнат от треньора Люпко Петрович след дербито срещу Левски. Защитникът е категоричен, че „червените” имат нужда от добри футболисти като Николай Бодуров и Рубен Пинто, които не попадат в групата на тима за последните мачове.

Два дни след дербито с Левски, Занев вече е възстановен от вируса, който му попречи да играе на обичайното си ниво срещу „сините“, заради което бе заменен на полувремето от Люпко Петрович. Ден след мача се появиха информации, че Занев ще последва съдбата на Николай Бодуров и Рубен Пинто, които не намират място в групата на ЦСКА-София.

„Няма нищо такова. На всеки се случва да изиграе посредствен или слаб мач. Дали съм аз, или някой от моите колеги, лошото е, че откакто съм в ЦСКА постоянно се пишат интриги в медиите. Някой, чул-недочул, написва. Настройва се обществеността и феновете. Все още не сме имали разбор. Ще имаме разбор за този мач. Аз още на полувремето казах, в съблекалнята, че ако загубим, аз поемам вината. Никога не съм бягал от отговорност“, заяви Занев пред Канал 3.

„Моето мнение е, че отборът винаги има нужда от добри футболисти. Колкото повече конкуренция има, толкова повече се повишава качеството, така че е важно да има добри футболисти“, сподели Занев.

Оставете коментар

avatar
2000
  Абонирай се  
Известие от