Занев и Попето в отбора на кръга в Русия

0
-

Двама българи попаднаха в идеалния отбор на 24-ия кръг на руската Премиер лига, съставен от изданието soccer.ru. Това са капитанът на националния ни отбор Ивелин Попов (Рубин Казан) и най-възрастният сред избраниците на Петър Хубчев Петър Занев (Амкар Перм).

“Можеше да има и друг защитник на тази позиция в единадесеторката ни, защото Георги Шенников реализира гол. Но ние избрахме Петър Занев, защото неговата асистенция към Аарън Оланаре спомогна да се осъществи голямата сензация на кръга и Амкар да победи лидера Локомотив Москва. И затова се спираме именно на българина отляво на отбраната. За Занев признанието е по-голямо тъй като юношата на Пирин Благоевград е попаднал е и идеалните 11 и на още две руски издания.
IMG 3f351c5f173ee49f648fe6931d0f05a6 V

В Рубин Ивелин Попов действа по начин на върха на атаката, който позволява на наставника Курбан Бердиев да покаже на колегата си от Спартак Москва Масимо Карера, че не го е използвал по най-добрия начин, докато беше в отбора му. За Рубин Попов отбеляза втори гол в три мача, а в Казан определено са щастливи.

И изниква въпросът какво би станало през лятото? Дали Рубин ще го откупи, или пък Масимо Карера ще успее да намери място за него в плановете си? Предстои да разберем, особено след като има контузии в състава на Спартак”, така аргументират избора си от soccer.ru.

loading...
#
предишна статияЧочев отново резерва при загуба на Палермо (ВИДЕО)
Следваща статияГригор започна тренировки за турнира в Монте Карло