За пример! Дете намери портфейл и го върна, оказа се на… Светльо Дяков

0
svetoslav dqkov
-
-

Осмокласник намери и върна портфейл, без да знае, че изгубената вещ принадлежи на капитана на Лудогорец Светослав Дяков.

Случката се разиграла пред цветарските щандове на кооперативния пазар в Разград. Ученикът от Професионалната гимназия по транспорт и строителство Драгомир Златев видял на тротоара пред банкомата кожен портфейл и веднага го предал на продавачката в най-близката цветарница Ивайла Атанасова. Тя извикала колежката си от съседния магазин Мария Ковачева и двете установили, че кожената кесия принадлежи на футболиста, след което му я върнали.

Дяков загубил портфейла си, докато купувал цветя за рождения ден на съпругата си Марияна.

„Благодаря от сърце на Драго. Много се радвам, че в Разград живеят такива възпитани млади хора. Само мога да адмирирам семейството му, че са възпитали такова дете. Докато има такива като Драго, и Разград, и България имат бъдеще. Всъщност в портфейла ми имаше около 200 лева, но по-ценно е останалото съдържание -там бяха всичките ми лични документи. Затова съм безкрайно благодарен и на Драго, и на двете дами, които веднага ми върнаха изгубеното“, коментира Дяков пред разградския вестник „Екип 7“.

loading...