Вратарска драма разклати Ботев (Пд)! „Канарчетата“ бият шута на страж?

1
00790102

Вратарската криза в Ботев (Пловдив) е напът да изкара на показ мръсните ризи в клуба, пише „Меридиан мач“. Още през лятото за треньор на вратарите бе привлечен Михаил Ролев, когато още Желко Петрович не бе подписал с „жълто-черните“. Черногорецът си доведе за помощник Жарко Лучич, който се оказа, че е треньор на вратари и предишната му работа бе в сръбско село. Така, Ботев се обзаведе с двама специалисти по вратарите, които обаче нямат последната дума, защото Петрович решава всичко сам. Старши треньорът пък няма дясна ръка и съветник, с когото да обсъжда проблемите по състава.

Ботев смята да се раздели и с вратаря Георги Аргилашки, който направи много грешки от началото на сезона. В момента „канарчетата“ нямат добър страж, след като през миналата година Даниел Кайзер безспорно бе №1 в първенството в дълги периоди. В Ботев постъпиха много недалновидно, като на практика подариха Мартин Димитров на Царско село, който се утвърди, а „жълто-черните“ все още не могат да намерят сигурен страж.

0 0 vote
Article Rating
1 Comment
стари
нови най-гласувани
Inline Feedbacks
View all comments
Дрисък от микре
Дрисък от микре
9 месеци по-рано

Просташко е драскачите от целокубна маика балгариа да ни подаржар по този начин. Всеки пат като нашиат велик отбор цесека софиа – ловеч игра некой пише статиа стил психо атака за нашите съперници, те пък се надахват и ни млатат као мачка у довар.