Вратар във Втора лига спира с футбола едва на 22 години!

0

Вратарят на Янтра (Габрово) Николай Георгиев прекрати своята футболна кариера на 22 години. Младият страж реши да окачи ръкавиците на пирона и да преследва нови предизвикателства в живота си. В мача срещу Литекс Ники за последен път излезе на зеления килим като състезател и резонно това предизвика в него ураган от емоции.

„Тази кампания беше много динамична и емоционална. Макар многото трудности обаче, най-важното е, че догодина отборът отново ще играе във Втора лига!, сподели той. В личен план, въпреки че сезонът не се разви по очаквания от мен начин, научих много както за футбола, така и за себе си и за живота! Изключително съм щастлив, че последната футболна фланелка която обличам е на отбор, съставен от такива невероятни момчета, които пък биват страстно подкрепяни от един цял град! Подкрепата на феновете беше жизненоважна за тима ни, особено в края на сезона! Огромен късметлия съм, че дойдох в отбор с такъв страхотен колектив и безкрайно коректно ръководство! Искам да благодаря както на съотборниците си, така и на треньорския щаб и всички ръководители за безбройните мигове на щастие, победите, уроците, отношението, но най-вече за това, че ми позволиха да спокойно да изразявам себе си както аз искам. Габрово и тимът на Янтра винаги ще имат специално място в сърцето ми! Пожелавам на всички момчета да реализират и най-смелите си мечти, а на габровските фенове скоро да подкрепят отбора си в Първа лига! Благодаря ви за всичко!“, каза Николай.

„Клубът ни се разделя с едно изключително момче. Първият, който повярва в проекта Янтра във Втора лига, дойде в Габрово и даде всичко от себе си. Човекът, който показа на всички привърженици на отбора какво представлява страхотният колектив на Янтра отвътре. Невидимият футбол. Попътен вятър, Ники! Абсолютно убедени сме, че ще успееш във всяко едно начинание. Знай, че вратите на ОФК Янтра винаги ще бъдат широко отворени за теб“, написаха от клуба.

loading...
предишна статияЕдин от най-големите ни съдии скърби за Шандор Пул
Следваща статия„Кота Спор“: ЦСКА-София загуби с остатъчен махмурлук! Как сега мачът стана протоколен?