Вратар на ЦСКА-София води жената за риба (СНИМКИ)

0
vitautas cherniauskas
Снимка: cska.bg

Повечето мъже бягат от жените си, за да отидат на риба, но не и вратарят на ЦСКА-София Витаутас Черниаускас. Литовецът и съпругата му Тома обичат да използват редовно свободните дни за отдих край реки и езера. Витя, както приятелите наричат вратаря, е страстен риболовец от години.

Вратар на ЦСКА води жената за риба

Черниаускас и жена му обожават ваканциите заедно

Черниаускас умело улавя рибите с въдица в ръка и се гордее с трофеите. Той позира с хванатите екземпляри, а задачата на съпругата му е да фотографира щастливите мигове.

Вратарят има талант и в риболова

Черниаускас и съпругата му живеят вече две години в България. Наскоро вратарят подписа нов договор с „червените“ и остава и през следващия сезон у нас. Витя и съпругата му се чувстват отлично в София, където живеят заедно с малкото си кученце. Освен да ходят за риба двамата обичат да се разхождат на Витоша и да отскачат до черноморските ни курорти. Преди време Черниаускас имаше някои проблеми на вратата на ЦСКА-София, но през последния сезон е стабилен и е несменяем титуляр за „червените“. Скромният литовец е любимец и на съотборниците си на „Армията“.