Владо Манчев: Какъв прогрес като отпадаме на същата фаза от по-непретенциозен отбор?

0
vladimir manchev

Бившият нападател на ЦСКА и настоящ треньор в школата на ЦСКА-София Владимир Манчев бе гост-анализатор в студиото на bTV Action за двубоя със Зоря. Той сподели любопитно мнение след отпадането на армейците. Манчев бе попитан дали вижда прогрес в отбора, но отговори: „Какъв прогрес, след като отпадаме на същата фаза година по-късно от непретенциозен отбор? Липсва класа в завършващата фаза, трябва повече качество, а и да се създават повече положения“, отчете Манчев.

„Отпадането се дължи на съвкупност от фактори и ситуации. Не можем да пропуснем неотсъдената дузпа. С цялостното си поведение не заслужавахме да отпаднем, дори с 10 души. Отборът стоеше добре, а съперникът беше притеснен, колеблив, направи грешки. Червеният картон обаче ги успокои и контролираха мача. футболистите на ЦСКА дадоха всичко от себе си и не могат да се срамуват. Боли да загубиш по такъв
начин, защото е нечестно, но футболът е такъв“, допълни Манчев.

„Трябва да продължим напред, защото целите в ЦСКА винаги са високи. На преден план сега излиза първенството. Играчите и треньорите ще могат да си поемат въздух и да се съсредоточат върху шампионата, пък и да отпочинат, защото натовареният цикъл води до умора. Отпадането може да се окаже и плюс за отбора“, каза още Манчев.