Вижте кои ще са 8 български боксьори, които ще участват в шеметната гала в Свиленград

BF boks
-
-
Както KotaSport.com вече писа, националният ни отбор ще закрие с впечатляваща галавечер 2022 година. 8 наши боксьори ще се качат на ринга за Националната боксова лига efbet. Събитието ще се проведе на 9 декември в Свиленград, като с него ще бъде сложен и край на официалните срещи, които ще проведат българските боксьори.
Участие в зашеметяващата гала ще вземат Даниел Асенов (57 кг), Хавиер Ибаниес (57 кг), Радослав Росенов (63.5 кг), Рами Киуан и Уилиам Чолов (75 кг), Кристиян Николов (80 кг), Микита Горбатенко (92 кг) и Йордан Ернандес (+92 кг). Те сформират отбор „Лъвове“ и ще се изправят срещу представители на Молдова, Гърция, Косово и Румъния, които са в селекцията на „Вълци“.
Началото на събитието е от 20:00 часа, като преди официалните двубои ще има и няколко срещи на местни талантливи боксьори. Националната боксова лига efbet се организира от БФ Бокс, заедно с Община Свиленград, както и БК „Армата“. Генерален спонсор на галата е efbet, а партньори са Мерит Grand Mosta и МБАЛ Свиленград ЕООД. Медиен партньор е b1b.box Информация за пропуски и ВИП маси може да получите от домакините от Armata Boxing club.
Нека подкрепим нашите лъвове на живо. Ако желаете да резервирате маса във ВИП сектора телефон за връзка :0886530999, за останалите резервации в Спортна зала „Свиленград“ или на телефон 0887545431.
loading...