Вие, г-н Димитров, сте прокобата! Цяла България знае, че селекционерът е изтъкан от връзки

0
-

“Над младежкия национален отбор тегне голяма прокоба”. До това заключение стигна селекционерът на въпросния тим Александър Димитров след поредната издънка на водения от него тим – 0:0 срещу Молдова на стадион “Славия”, след като непретенциозният съперник остана с 10 човека още през първата част. Това изказване идва от уж футболен човек, а не някой африкански шаман. По-редно би било Александър Димитров да търси проблемите в избраните от самия него схема, тактика и състав. Най-често именно там са проблемите. Да ги търсиш другаде си е чиста форма на безсилие.

Към днешна дата младежкият ни отбор, който разполага с доста добри футболисти, е на предпоследно място в квалификационната си група. Зад нас е единствено съставът на Гибралтар. Пичовете от Скалата обаче едва ли се оправдават с някаква лоша поличба за положението си…

Ако наистина има някаква прокоба над младежкия национален отбор, вие, г-н Димитров, сте в основата й! Цяла България знае, че селекционерът е изтъкан от връзки, а това поставя под съмнения всичките му решения. Няма как с подобен човек да се търси някакъв голям успех или да се произвеждат футболисти за първия отбор. Тук дори няма да коментираме треньорските му умения, защото дори и да са високи, те биват ликвидирани именно от аурата на “парашутист”.

Александър Димитров е селекционер на младежите от повече от 2 години, а оттогава слушаме само обещания и оправдания от него. Преди това той не постигна нищо и в Локомотив Горна Оряховица, и в Берое, където беше старши треньор. Време е г-н Димитров да намери воля и морал в себе си и да си тръгне. Нека тази “прокоба” да я понесе някой друг, който наистина заслужава да работи за бъдещето на родния футбол.

Христо Георгиев/ “Мач Телеграф”

loading...
#
предишна статияПочетино вбеси Неймар като го извади от игра
Следваща статияЮнайтед обсъжда уволнението на Солскяер