Веселин Минев пред KOTASPORT: Спирам с футбола! Пренебрегваме нашите, вземаме Бабатунде и майка му! (ВИДЕО)

0

Бившият капитан на Левски Веселин Минев заяви, че е крайно време при „сините“ да се даде шанс на младите момчета, а не да се залага на чужденци. Опитният бранител също така каза, че почти сигурно ще спре с футбола. Той бе награден от „Актуално студио Дерби“ на Кotasport.com с плакет за цялостен принос.

„На 99.9% съм си взел решението, че спирам. Мисля, че е време вече да се ориентирам към треньорството. Имам лиценз, така че съм се насочил натам“, каза Минев.

„Стига само сме се оглеждали в чужденци, които не се открояват, а дори са и под българите. Левски има уникален шанс да направи рестарт. Пак да вземе чужденци, а нашите момчета да обикалят по б и в група, аз не съм съгласен. Аз съм играл и за без пари в Левски, да не говорим по мое време какви заплати се даваха, че ще се смеете 30 минути. Аз на 40 минути да ида да взема мястото на някой млад, не съм съгласен“.

„Пренебрегваме си децата, за да вземем Бабатунде и майка му. Това е несериозно. Крайно време е децата да получат доверие. Сигурно има хиляди деца, които са пренебрегнати“, каза още Минев.

loading...