Венци Стефанов избухна: Престъпление! Срам ме е!

1
1555088766gettyimages 1139539356

Президентът на Славия Венцеслав Стефанов бе крайно разочарован след домакинската загуба от Дунав (Русе) с 3:5 в мач от 29-ия кръг (3-и в плейофите на втората осмица) на Първа лига. Босът на „белите“ обеща да накаже сериозно футболистите още утре.

„Видях един безобразен отбор, на който все едно че не му пукаше как ще завърши мачът. Безотговорни. Безобразни и безотговорни, за което ще бъдат много сериозно санкционирани. Лошото е, че този начин, този формат предразполага към такива мачове. Има във втората осмица 2-3 отбора, на които им все тая къде ще завършат до плейофите. В първата шестица 5-ият и 6-ият за нищо не играят. Това не е оправдание за безобразната игра на Славия, но когато нямаш вътрешната нагласа, че от това зависи нещо, предразполага към подобно нещо”, заяви Стефанов след мача на тръгване от стадион „Славия”.

Winbet – победата е емоция! (18+)

„Казах на момчетата в съблекалнята, че сега няма да им кажа какво ще е наказанието им. Искам да преспя. Със Загорчич ще седнем и ще решим. При всички случаи ще бъде много сериозно. Трябва да вземем крути мерки, защото по този начин не можем да продължаваме. Нищо не ни оправдава под никаква форма, че сме играли толкова безотговорно. За мен това е престъпление. Дали след мерките очаквам да видя преобразен отбор? Със сигурност ще бъде такъв, със сигурност. Въпросът е защо трябва да се стига дотук, защо? Ние сме нормални хора. Седмото място… Дали ще биеш в този мач или в следващия, като си с 10 точки напред, няма значение. Това вече е въпрос на вътрешно усещане, че трябва да се раздаваш докрай. За 7-ото място борбата ще бъде между тези четири клуба – Локомотив (Пловдив), Славия, Ботев (Враца) и Етър. Там ще се реши кой ще бъде седми и ще може евентуално да се бори за Лига Европа”, продължи босът.

„Двата гола на Радослав Кирилов – чест му правят. Шапка му свалям. Яни (б.р. Янис Карабельов) също игра и се раздаде много. Дарко Тасевски, въпреки годините, също се бори, но като нямаше подкрепа… Испанецът (Дани Бара – б.р.) също мога да кажа, че игра момчето. Останалите в защита бяха безобразни, безобразни, безобразни. Просто не мога да виня за головете и вратаря. Ти като ги пуснеш да дойдат пред вратата, вече… Лошо, много лошо. Срам ме е и най-лошото е, че сега ще има материал за някои недоброжелатели във футбола, които непрекъснато пишат голове-молове, мачове и тям подобни. Дори хората около мен викаха: „Абе, казвай ги тея работи и ние да играем тото”. Представяте ли си до каква степен трябва да се унижавам? Сега седят вътре с наведени глави. Това слънце грее, но не топли, както казват старите хора. Срам ме е! Извинявам се и на малкото хора, които присъстваха. Това не е Славия, ще вземем сериозни мерки против това”, завърши Стефан

нови стари най-гласувани
Известие от
Rumen Hadziev
Гост
Rumen Hadziev

Венци Стефанов е най големия артист, в Българския Футбол!