Венци Бенгюзов: Нека има обединение, Пирин е велик отбор

0
bengyuzov

Един от капитаните на Пирин (Благоевград) Венцислав Бенгюзов призова футболната общественост да се обедини и подкрепи отбора в навечерието на днешния мач с Етър. В понеделинк, с гол от дузпа, Бенгюзов донесе втората поредна победа на „орлетата“. Според него в момента отборът се стабилизира и няма нужда от външно напрежение.

„С всеобщи усилия, Пирин започна да излиза от кризата, причинена от липсата на точки в класирането. Влагаме много труд и отдаденост и всички заедно имаме мисия Пирин да се справя все по-добре и да бъде там, където му е мястото. За нас е изключително важно да няма външно напрежение и разделение. Нека всички заедно се обединим за каузата на Пирин. В отбора изобщо не се интересуваме от политика и бягаме далеч от всякакви политически зависимости. Пирин не е политика и никога няма да бъде.

В момента обстановката в клуба е изключително спокойна. Задълженията се погасяват и ние мислим само за футбол, което почва да се вижда и от резултатите. Работи се много професионално, гледаме в една посока с треньорите и ръководителите. Благодарни сме на Община Благоевград и ръководството,че помогнаха на Пирин в тежък момент и продължават да го правят“.