Важно! За феновете на ЦСКА-София в Украйна!

0
cska fenove animals

Във връзка с пътуването на българските привърженици до Украйна от ЦСКА-София публикуваха важно съобщение, с което привържениците трябва да се запознаят.
Феновете на ЦСКА-София ще бъдат разположени в Сектор 14, намиращ се зад едната врата, който е част от „Южная Трибуна“ на стадион „Славутич Арена“ в Запорожие.

„Квотата за армейката публика е 600 билета, с единична цена 30 украински гривни (малко над 1 евро). Пропуски ще могат да се закупят на специална каса на сектора, която ще бъде отворена час и половина преди старта на срещата.
ВАЖНО! Плащанията в Украйна могат да бъдат извършени само в местната валута, така че е хубаво да си обмените предварително.
ВАЖНО! Пътува се само с валиден задграничен паспорт, а не с лична карта!
ВАЖНО! Украинските служби, отговарящи за реда и сигурността около двубоя, ще бъдат особено стриктни да се спазват местните закони и правила за посещение на футболни срещи. Тези правила не се различават от обичайните, валидни и у нас, но се очаква засилен контрол предвид проблемите, възникнали около мача между Зоря и Будучност. Призоваваме Ви да избягвате конфронтации с местни запалянковци, да не се поддавате на провокации, както и вие да не провокирате домакинската публика. ЦСКА е пример за европейско поведение и вярваме,че ще го демонстрираме за пореден път“, публикуваха „червените“.

Оставете коментар

avatar
2000
  Абонирай се  
Известие от