Във вторник решават за заплатите в отбор от Втора лига

0

Кметът на Радомир Пламен Алексиев се съгласи да коментира пред Football24.bg за ситуацията в отбора.
Футболистите все още са в неведение дали ще получат пари, а по думите на градоначалника всичко около тази тема ще се реши на общото събрание на УС, което ще се проведе във вторник.

„Финансовите въпроси ще бъдат решени на общото събрание на управителния съвет на клуба, който ще бъде във вторник. След него ще има повече яснота. Както обикновено ще направя всичко възможно да съхраним отбора, но неяснотата прави ръцете ни вързани.Лично аз не съм толкова склонен да давам пари в тази ситуация, тъй като не се води нормален тренировъчен процес, не се играят мачове, като дори не е ясно, че първенството ще бъде подновено. Нищо не зависи от мен, тъй като ситуацията с този вирус е доста деликатна и динамична.По принцип винаги съм взимал решенията еднолично, но сега не искам да се нагърбвам с това и поради тази причина ще обсъдим внимателно положението с хората от отбора на управитления съвет и след това ще излезем с някакво становище“

„Ние сме отбора с най-малкия бюджет в групата и въпреки това се представяме достойно. Имахме доста трудности първия полусезон, но след това започнахме ударно и след паузата взехме няколко победи. Определено прекъсването не идва в добър за нас момент“.