Във Варна стягат сериозен протест „срещу БФС и впитата като кърлеж в него клика на Борислав Михайлов“

0
-

От Националния фен клуб на Черно море потвърдиха с публикация на страницата си за готвения сериозен протест срещу БФС пред сградата на Община Варна. Феновете ще се съберат в 12:00 часа в неделя пред КЛУБ „9″ (жк. Чайка – подлеза на стадиона), след което заедно ще се отправят към Общината.

„В неделя пред Община Варна ще се проведе протест срещу БФС и впитата като кърлеж в него клика на Борислав Михайлов. Това не е протест на феновете на Черно море. Това е протест на всички, на които им писна! Едва ли има здравомислещ човек, който да не е погнусен от управлението на Перуката и състоянието, до което той доведе българския футбол. Отдавна си мислим, че по-зле няма накъде, а не спираме да копаем дъното! Смисъл от повече приказки няма, време е за действия!

Събираме се в 12:00 пред КЛУБ „9″ (жк. Чайка – подлеза на стадиона), след което заедно ще се отправим към общината!“, пишат от НФК Черно море.

„Протестните действия ще продължат с пълна сила и на шампионатния мач в понеделник, когато на стадион „Тича“ ще гостува тимът на Ботев Враца“, заяви шефът на НФК на Черно море Иван Михайлов.