Валери Дамянов каза откъде идват шансовете на Лудогорец срещу Аякс (ВИДЕО)

0
valeri damqnov
-

Бившият футболист на Локомотив (София) и ЦСКА – Валери Дамянов – гостува в „Студио Дерби“ на KotaSport.com. Пред водещия Георги Симеонов шампионът с армейците за 1987 година сподели очакванията си за предстоящия двубой на Лудогорец с Аякс в Лига Европа.

„Познавам хората, които работят в Лудогорец. Като анализирам техните постъпки, смятам че те ще се опитат да използват тази част в подготовката на Аякс евентуално за създаването на по-добър отбор след две-три години. Оттам идват и шансовете им. Не казвам, че Лудогорец непременно ще победи Аякс. Имената във футбола са преходна част – Престън Норд Енд е първият шампион на Англия, но някой спомня ли си го? Всичко се случва днес.

Ще ходя в Разград да гледам мача и се надявам той да ми донесе положителна емоция. Същото важи и за Левски, моят баща беше левскар, имаше карта, водеше ме на мачове. Надявам се добрата игра на Лудогорец и Левски да продължи, дори да не се класират. Става дума за точки на българските отбори и пари, с които може да се търси по-високо представяне догодина. Смятам, че Лудогорец ще направи правилно своя анализ и ще опита да се противопостави на Аякс“, заяви Дамянов в „Студио Дерби“ на KotaSport.com.