В Шотландия отписаха нападател за ЦСКА-София

0
-

Част от водещите спортни медии в Шотландия обявиха, че ЦСКА-София със сигурност ще се раздели с нападателя Тони Уот през зимата. Местното издание на таблоида Sun, както и Daily Record съобщиха, че Уот може да се завърне в елита на родината си.

25-годишният играч вече близо 2 седмици не тренира с отбора, като пропусна всички 3 контроли, пише „Тема спорт“. Коментар от ЦСКА-София по въпроса имаше след за връщането в София от лагера в Турция, когато Уот не беше с тима. Треньорът Милош Крушчич заяви, че нападателят отсъства по семейни причини, но не влезе в никаква конкретика. Преди няколко дни и спортният директор Кристиано Джарета каза, че Уот го няма поради
проблем в семейството. Прави впечатление също, че от близо 20 дни насам шотландецът е преустановил всякаква активност в социалните мрежи, а по принцип публикува материали там постоянно.

Дори и да се върне в ЦСКА-София, което изглежда много малко вероятно, Уот в най-добрия случай ще е трети в йерархията на върха на атаката. Неоспоримият титуляр в момента е Coy, а като негова първа алтернатива в контролите се оформи Юрич.