В Сърбия отразиха широко скандалите на „Колежа“

0
nestor el maestro
Снимка: cska.bg
-
-

Две от най-големите сръбски издания nogomania.rs и sportske.net отразиха широко скандалите по време на мача между Ботев Пловдив и ЦСКА-София. Те обърнаха внимание на падането на Нестор Ел Маестро след последния съдийски сигнал, след като бе уцелен с предмет от публиката. Телевизионните камери показаха, че роденият в Белград специалист бе уцелен с бутилка в гърба, а според Bgderby.com ударът в главата, който го повали, е бил от… маслина. „Нещо ме удари по главата, леко ме нарани, не е толкова зле. Днес станах малко по-красив“, подходи с усмивка Ел Маестро. А сръбските медии отново напомниха за смяната на оригиналната му фамилия Йевтич.

Те отразиха и публикацията на Дюкенс Назон в социалните мрежи, който се оплака от расизъм, след като отпразнува гола си, имитирайки стрелба с лък към публиката. „“Убих“ един расист. Имаше 10-годишно дете там, което крещеше „маймуно“. Следващия път доведи баща си да го шамаросам и да те превъзпитам“, написа нападателят.

Няколко часа по-късно Назон пък отговори шеговито на хвалебствен репортаж от страна на хаитянския журналист Калеб Пиер. „Да, но все още не съм номиниран за Златната топка“, показа чувството си за хумор голмайсторът на ЦСКА-София./ „Тема спорт“