В Португалия и Хърватия вече сънуват проценти от нови на „Герена“

0
klement ikenna
Снимка: levski.bg
-

Бившите клубове на Мустафа Сангаре и Клемент Икенна вече се надяват да настигнат Гремио. Както е известно, бразилците направиха пари покрай Левски, след като им се полагат проценти от продажбите на Дарлан и Рикардиньо, припомня „Мач Телеграф“. И то доста добри. Повоа де Варзим, откъдето „сините“ купиха Сангаре, благодари на бившия си играч. Освен това португалците успокоиха феновете си, че са запазили пай от следващ негов трансфер. Самият футболист пък излезе с прочувствено обръщение към скромния тим.

„С голяма емоция ви пиша днес. След невероятен период тук, дойде моментът да напусна клуба. От първите дни ме посрещнахте по възможно най-добър начин и благодарение на вас се почувствах като у дома си. Бих искал да изразя дълбоката си благодарност на всички. Горд съм, че носих фланелката на този клуб и че бях морски вълк“, обяви той в Инстаграм.

„Убеден съм, че Икенна един ден ще направи трансфер в по-сериозно първенство от българското. Затова ние сме запазили процент при бъдеща негова продажба“, заяви Роко Иванович, президент на Дубрава.

Сираков: Левски е излязъл на друго ниво! Думата „фалит“ вече е много далеч в миналото