В Локо (Сф) умуват за трансфер на основен футболист

0
lokomotiv sofiq karlos fransa
Снимка: facebook.com/FCLokomotivSofia1929
-
-

Локомотив София е на път да осъществи силен изходящ трансфер. „Червено-черните“ се очаква да продадат нападателя си Карлос Франса в Китай. Тим от местния елит, чието име засега се пази в тайна, иска бразилеца в редиците си и двете страни вече са провели първоначални разговори. Франса има договор с Локо до 30 юни 2024 г. Той дойде в „Надежда“ през лятото на 2022-а, като беше привлечен от бившия вече старши треньор Станислав Генчев.

За този период Франса записа 56 мача за „железничарите“, в които вкара 8 попадения. Веднага се превърна в основна фигура при столичани и любимец на феновете. Ако обаче в „Надежда“ искат да вземат пари за него, ще трябва да го продадат сега, защото през юни догодина става свободен агент, а от януари ще може да подписва предварителен договор и да води преговори с всеки клуб.

Освен с него, Локомотив София планира да се раздели и с още поне трима – двама чужденци и един българин. В зависимост от напускащите, ще се работи и по селекцията. Приоритет там ще е привличането на централен защитник и нападател, който да замени Франса./ „Мач Телеграф“

loading...