В Дания изумени от Крушарски заради „ще им скъсаме задниците“

0
-
-

Медиите в Дания останаха изумени от изказването на собственика на Локомотив (Пловдив) Христо Крушарски след края на мача с Копенхаген. Tipsbladet.dk смекчи леко думите на бизнесмена, като излезе със заглавие на материала по темата: „Собственикът на Локомотив Пловдив: Разклащаме дупето на Копенхаген“.

Скандинавците недоумяваха и претенциите на Крушарски към съдийството, пише „Тема спорт“. В неделя от 17:00 часа Копенхаген приема Брьондби в дербито на страната, като именно това е тема номер едно за местните медии, а не толкова двубоя с Локо Пд. Както е известно, здравните власти разрешиха сблъсъкът да се играе пред 30 000 зрители на „Паркен“.

Ето и какво каза Крушарски след мача на „Лаута“:

„Това е радост за цяла България. Не съжалявам за нищо. Тези съдии се оказаха по-големи гайдарджии и от нашите. Казах на дежурните делегати и наблюдатели, че им давам оценка нула. Той ме пита: Вярно ли? Ами какво друго да му кажа освен „да“. Нас ни цакат от съдийската гилдия. Мислят ни още за трета държава, не ние сме първа. Навсякъде с лоби не върви. Ако ще да ни дадат и три лобита, техният спонсор е спонсор и на УЕФА. Ако ще да имаме лобита и във ФИФА и в Олимпийския комитет, пак си е това. Нищо, ще ги бием там, в Дания. Ще им скъсаме задниците! Ще има победа за нас, а с колко ще е – не е важно.“

loading...