Ужасяващо! Синът на Какалов бил часове в „безжизнено и в безпомощно състояние“ заради райски газ

0
-
-

„Няколко часа детето ми беше безжизнено и в безпомощно състояние“. Това каза пред „Марица“ бившата звезда на „Ботев“ Георги Какалов, който е баща на колабиралото 17-годишно момче в „Бушидо“. Той обясни, че тийнейджърът живее заедно с майка си. Имал е подписана декларация от нея, за да може да бъде гост на нощния клуб. Там са били голяма компания, като празнували завършване и предстояща абитуриентска.

„Звъннаха ми негови приятели към 02.30 часа и веднага отидох. Закараха го в болницата в безпомощно състояние. Пуснаха му система, като след няколко часа вече се почувства добре. Вече всичко е наред“, обясни още Какалов.

По думите му младежът не злоупотребява с алкохол, пробата след инцидента показала 0,6 промила, което реално е 2 бири. „Познавам отлично моя син. Не злоупотребява с алкохол и не употребява наркотици. Причината за случилото се е райски газ“, посочи Какалов.

Той е изненадан, че забранени от закона вещества като райски газ се продават свободно по нощните клубове. Какалов е убеден, че следва полицията да следи стриктно и да извършва проверки, за да няма други подобни инциденти.

„В случая няма значение мястото, където това се е случило. Навсякъде се продава райски газ. Това трябва да спре“, убеден е нападателят, който с левачката разплакваше гостите на Колежа.