Ужас! Вандали потрошиха залата на ЦСКА!(СНИМКИ)

0
zala tsska akrobatika

Залата на ЦСКА, където се готвят състезателите на „червените“ по акробатика, бе изпотрошена от вандали. За грозния акт съобщиха от клуба.

„Армейци,

Показваме ви нагледно резултатите от всичко, което се случва в държавата ни. Пореден акт на вандализъм в ширещата се от безнаказаност действителност. Това е четвърти или пети пореден подобен акт спрямо обекти на ЦСКА.zala tsska akrobatika

За извършителите на това посегателство старши треньорът на клуба по акробатика Даниела Велчева заяви следното:

„Жалки сте, и срамни сте, и много сте малки. Докато нашите деца дават всичко от себе си на двудневен турнир и завоюват победи, медали и купи, някой „неизвестен извършител“ руши залата им и граби от малкото, което имат. Имаме състезатели, на които предстоят участия в международни турнири, държавно първенство, контролни за Европейско първенство, но вместо да се готвят за тези изяви те ще трябва да поправят стореното от вас за пореден път“.

Шест от общо девет огромни прозорци, поражения по квадрата и настилките, набити стъкла и камъни. Призоваваме институциите да си свършат работата, защото това се превърна в нарицателно за комплекс „Червено знаме“ – безхаберие, разруха и опустошение.

Председателят на ОСК ЦСКА Георги Калчев от своя страна излезе със следния коментар по темата:

„Уважаеми привърженици на червения клуб,

Искаме да ви съобщим за нов случай на варварско, бандитско престъпление срещу клубовете на ЦСКА. За пореден път клубът ни по акробатика е жертва на вандалски престъпления погазващи спортния дом на децата на ЦСКА.

Минаха вече над 20 години. От Комплекс „Червено знаме“ на ЦСКА, бяха изгонени почти всички нашите клубовете, а комплексът бе оставен безстопанствен и на произвола на съдбата! И така, обречен от държавното ни управление на бавна смърт.

Най-големият спортен комплекс на Балканите, се превърна в огромна дупка в сърцето на българския спорт. Ние от Обединени Спортни Клубове ЦСКА не се съобразихме с решението на „държавниците“ и продължаваме да се борим за оцеляването на останалите в комплекса на „Червено Знаме“ живи спортове на ЦСКА. За нас зад това вандалско престъпление прозира очевидния натиск за унищожаването на останалите действащи славни клубове на любимият ни ЦСКА, заради финансовите ламтежи на кръг забравили се хора.

Вярваме, че компетентните органи свързани с разкриването на това варварско посегателство срещу нашите деца ще си свършат работата и ще осигурят тяхната безопасност. А, на тези престъпници искаме да напомним: ЦСКА е бил и ще продължи да бъде най-големият фактор в българския спорт преди и след вас!

За грозното посегателство спрямо залата на акробатите на ЦСКА са информирани органите на полицията!

Надяваме се те да си свършат работата и виновните извършители час по-скоро да бъдат задържани и изправени пред българския съд!“vandali zala