Ужас! Футболист колабрира,прекратиха мач на Рома в Серия А!(ВИДЕО)

0
evan ndika

Мачът от Серия А между Удинезе и Рома официално беше прекратен, след като защитникът на „джалоросите“ Еван Ндика беше изнесен извън терена с болки в гърдите.Котдивоарският национал седна на земята, малко след като се хвана за гърдите.

Веднага бе извикан медицинския персонал и Ндика бе изведен на носилка от терена. Той успя да вдигне палец към трибуните, с което внесе успокоение.Точно преди инцидентна с Ндика фен нахлу на терена и опита да си направи селфи с Пауло Дибала. Ндика беше видян и играта беше спряна за повече от 15 минути, докато му се оказва лекарска помощ.

Реферът Лука Пайрето бе красноречив, че ще уважи желанията на играчите и треньорския щаб относно продължаването на играта. Треньорът на Рома Даниеле Де Роси се обърна към отбора си на тъчлинията, преди да бъде взето решението мачът официално да бъде прекратен.

Все още не е известно кога ще се изиграят оставащите минути на мача, но е сигурно, че ще бъде продължен от същата минута, при резултат 1:1. Преди инцидента на Ндика оставаха 18 минути, а резултатът беше равен.

„Бианконерите“ поведоха чрез Роберто Перейра в средата на първата част, но римските „вълци“ изравниха чрез Ромелу Лукаку в 64-тата.