Ужас! БФС наказа футболист във Втора лига за 12 мача!

0
marek otbor
-
-

Изключително тежки наказания получиха футболисти на Марек след двубоя с Литекс (1:1) от Втора лига, пише largoto.bg. Дисциплинарната комисия към БФС е сакционирала Веселин Любомиров да не играе в цели 12 срещи, както и да заплати 5500 лв. глоба. Любомиров отнася наказание по две направления. По първото е наказан заради „обиди на длъжностни лица след края на срещата“ (2 мача и 2500 лв.). По доклад пък е отнесъл яка санкция „за тежки провинения към служебни лица“ – спиране на състезателни права за 10 срещи и глоба в размер на 3000 лв. Малка е утехата, че втората санкция подлежи на обжалване пред Апелативна комисия в 7-дневен срок.

Отделно от това друг състезател на Марек – Николай Ганчев е наказан да не играе в 3 мача, заради директния си червен картон. Той ще трябва да се бръкне и с 400 лв. глоба.Помощник треньорът на Марек Светослав Георгиев пък е глобен със 100 лв., заради получен жълт картон.

Направи впечатление, че делегатът на срещата Марек – Литекс Любомир Апостолов от София вкара напрежение с агресивното си поведение далеч преди началото на двубоя на ст. „Бончук“. Едва ли обаче той ще бъде наказан от колегите си от БФС…

loading...