Ултрас Левски: Синя София не е Барселона или Лондон, а е едно от най-тежките места за гостуване! Ад да настане, глас да не остане!

0
Снимка: levski.bg
-
-

Една от най-влиятелните „сини“ фракции – Ултрас Левски – излезе с призив за мощна подкрепа в мача срещу Айтрахт. Ето какво написаха привържениците:

Левскари,

остават няколко часа до поредната европейска вечер пред препълнен национален стадион, за която е повече от излишно да говорим какво значи за всички нас.

Този мач, обаче, ще бъде по-различен за феновете. И по-специално за онези, за които футболната среща е не просто наблюдаване на едно спортно събитие, а за всички, които подкрепата във всяка една минута и себераздаването до последен дъх са начин на мислене, на поведие и, всъщност, начин на живот. Срещу нас тази вечер се изправя най-голямата трибуна от много време насам. Почти две десетилетия нямахме възможност да премерим сили с агитка от най-високо ниво, но ето че и този момент настъпи.

Имаме чудесен пример от младия ни български капитан, който със своята непримиримост на терена заразява целия отбор и имаме възможност да се радваме на борба и дух от първата до последната минута. Не сме имали по-добра възможност да покажем не само на немците, а и на цялата ултра общност по света, че Синя София не е Барселона или Лондон, а е едно от най-тежките места за гостуване.

Пеене, пеене и пак пеене, докато приключи мача! А вярваме, че ще имаме повод и за пеене дълго време след неговия край!

Ад да настане, глас да не остане!

ЛЕВСКИ СОФИЯ – ТРИУМФ НА ВОЛЯТА!

loading...