Участниците в „Мач на надеждата“ готвят ново голямо шоу

0
mach na nadejdata (2)
-
-

Напук на сръдните, участниците в „Мач на надеждата“ имат идеята да направят ново грандиозна шоу. То трябва да се състои по план следващото лято. Тогава се навършват 20 години от последното ни класиране на голямо първенство – Евро 2004 в Португалия.

Футболните ни величия, които уважиха Стенли, са обсъдили тази възможност след края на двубоя в сряда. Още повече, че мнозина от тях тогава бяха част от националния отбор. Първоначално са умували кой от съперниците да поканят или да съберат сборен отбор от трите. България бе в група с Швеция, Дания и Италия. Четата на Пламен Марков записа 3 загуби и отпадна. Особено болезнен бе провалът на старта – 0:5 от Швеция.

В крайна сметка е взето решение един срещу друг да се изправят отборите ни от 2004 година и бронзовите медалисти от Световното в САЩ. Не е ясно обаче как ще се случи последното, защото доста от героите от 1994 година не си говорят, а Борислав Михайлов, Йордан Лечков и Емил Костадинов са във война с триото Димитър Бербатов, Стилиян Петров и Мартин Петров./ „Мач Телеграф“

loading...