ЦСКА-София се ориентира към Испания и Португалия за нови попълнения

0
cska levski
Снимка: cska.bg
-

Лятната селекция на ЦСКА-София ще е основно насочена към футболисти, които се намират в разцвета на своята кариера, съобщава „Тема Спорт“. В Борисовата градина предстои голяма чистка, а следователно и привличането на много нови играчи.

Червените ще работят както за повишаването на класата, така и за разширяването на състава. Сериозна роля за втория компонент ще имат млади български футболисти като единственото до момента сигурно лятно попълнение Иван Тасев, Асен Дончев, Георги Чорбаджийски.

За вдигането на качеството обаче ЦСКА-София ще заложи на опита и едва ли ще привлече още много състезатели под 23-годишна възраст, освен Тасев. Целевата група към която са се насочили от Борисовата градина, е 25-30 години – футболисти, които едновременно могат веднага да влязат в ритъм, но и са на добра футболна възраст да бъдат продадени, ако грабнат вниманието на чужди клубове. ЦСКА-София сериозно е насочил вниманието си към Испания и Португалия и със сигурност през лятото в тима ще пристигнат играчи от Иберийския полуостров.

Още една легенда напуска Локо Пловдив