ЦСКА-София с нова офанзива за Неделев, иска го почти за… без пари

0
todor nedelev

В последно време не спира да се шуми около един от най-добрите футболисти в Първа лига – Тодор Неделев. Въпреки че националът на България на няколко пъти споделя желанието си да остане в Ботев Пловдив, ЦСКА-София все още не се е отказал от звездата на пловдивския гранд. Напротив – „червените“ наскоро са предприели нова офанзива по привличането на техничния полузащитник, съобщава „Гонг“.

Двете страни обаче така и не могат да се споразумеят. Основната причина е, че ЦСКА-София иска да привлече Неделев почти без пари. „Червените“ са предложили на Ботев 50% от сумата при евентуална продажба на футболиста в чужбина. На този етап офертата не удовлетворявала пловдивчани.

Шефовете на „жълто-черните“ смятали, че на клуб от висок ранг като Ботев не отивало да се превръща в сателит на друг клуб и да се обвързва по подобен начин. Пловдивчани нямали намерение да използват български отбор за трамплин на своите футболисти. Именно поради тази причина трансфер на Неделев в ЦСКА-София е малко вероятен. Ботев ще направи опит сам да продаде своята звезда в чуждестранен тим. Ако не сполучи, националът ще продължи да защитава цветовете на любимия си тим.