ЦСКА-София поглежда към пазара в Испания

0
cska otbor
Снимка: cska.bg
-

Спортно-техническото ръководството на ЦСКА възнамерява да смени трансферната политика. Клубът умува да се насочи към нов пазар за чуждестранни попълнения. Армейците най-вероятно ще се ориентират към Испания. В ЦСКА-София са на мнение, че там има доста опции, особено в Ла Лига 2, които да доведат до вдигане на качеството на тима. Силен в региона е Лъчезар Танев, който е спряган за влизане при червените под някаква форма. Преди време от испанския пазар се възползваше и Лудогорец.

Досега червените залагаха основно на Южна Америка – предимно Колумбия и Бразилия, а в последно време и Норвегия.

За момента за входящ трансфер бе спрегнато името на Аласана Мане. Гамбийският национал, който у нас рита за Етър през 2018/19, сега е част от датския Одензе. Той обаче има сериозна история именно на испанския пазар. Юноша е на Барселона, играе в Академията и за Б отбора, а после бе и в Сабадел, както и в полския Гурник Забже.

Червените ще търсят подсилване във всички линии. Селекцията се очертава да е мащабна. Сигурно ново попълнение е Иван Тасев от Пирин, който има подписан предварителен договор за три години с армейците. Именно младото крило вкара победното попадение за орлетата при 2:1 над ЦСКА-София в последния мач на Нестор Ел Маестро./Тема спорт