ЦСКА-София излиза в червено, Зоря – в черно

0

Тази вечер в 20:30 часа на Националния стадион ЦСКА-София се изправя срещу украинския Зоря (Луханск) в първи мач от третия квалификационен кръг на Лига Европа. Ето какво съобщиха „червените“ на официалния си сайт:

Делегатът на срещата Едуард Киндъл (Лихтенщайн) инспектира „Васил Левски“ и постави отлична оценка на условията, които предлага съоръжението. Той похвали домакините за перфектната организация за мача по време на техническата конференция.

Четиримата съдии са от Швейцария – Сандро Шерер (главен), Стефан Де Алмейда (първи асистент), Беким Зогай (втори асистент), Лионел Чуди (четвърти). Сокол Яречи от Албания ще бъде съдийски наблюдател.

Футболистите на ЦСКА ще излязат с титулярния си екип, а играчите на Зоря ще бъдат изцяло в черно.

На Националния стадион хиляди червени сърца ще подкрепят любимия отбор. Входовете ще отворят в 18:30 часа.

Цените на билетите са:

– Сектор А – 20 лева

– Сектор В – 10 лева

– Сектор Г – 10 лева

– ВИП ложа – 150 лева

Деца до 7 години влизат на стадиона безплатно.

Билетите са налични на касата до фен магазина на „Армията“, както и в мрежата на БестТикетс – бензиностанциите на OMV, магазините на Office 1 и Orange и касите на „Арена Армеец“.

Касите на Националния стадион – пред сектор „А“ и на езерото „Ариана“, ще отворят в 17:30 часа.

Хора с инвалидност над 49% получават 20% отстъпка от цената на билета за двубоя. За използването й се предоставя решение на ТЕЛК на касата на „Армията“.

В продажба във фен магазина са и официална програма и значка за двубоя. Програмата е 12 страници и е на цена 2 лева, а значката струва 5 лева.