ЦСКА-София хвърля всички ресурси да върне Стамен Белчев, лично Гриша Ганчев го увещава, но…

0

Стамен Белчев отново излезе на преден план и името му пак е актуално за ЦСКА-София. Ръководството на „червените“ се оглежда за заместник на Люпко Петрович, който беше временно заменен от Милош Крушчич.

БЛИЦ твърди, че Гриша Ганчев два пъти вече е водил разговори с бившия треньор на „червените“, навивайки го да се върне начело на отбора. В момента Белчев е в Арда (Кърджали), откъдето са дали зелена светлина за разговорите. Ръководството на новака в елита няма да прави спънки на специалиста, ако той има желание отново да поеме ЦСКА-София.

На този етап обаче хасковлията не дава положителен отговор на ЦСКА-София и продължава да води Арда, който стартира успешно в еfbet Лига и в момента заема петото място с 18 спечелени точки от 12 кръга.

Ганчев бил доста настоятелен в разговорите с Белчев. Опитвал да го навие и чрез посредници, които също пробват да върнат треньора в Борисовата градина.

„Червените“ ще продължат офанзивата и се надяват да убедят специалиста отново да застане начело на ЦСКА-София.

Припомняме, че Стамен Белчев беше начело на втория отбор на „червените“, преди да бъде оглави първия отбор на 27 ноември 2016 г. и да стане най-дълго задържалият се наставник на „Армията“ в ерата на Гриша Ганчев. Белчев си тръгна от ЦСКА-София на 1 май 2018 г.