ЦСКА-София без слаб съперник в Марбея

0
Снимка: cska.bg
-

От ЦСКА-София все още не са обявили списъка с контролните мачове, които им предстои да изиграят в Марбея, но всички съперници, с които се водят преговори, са солидни отбори. Червените няма да имат нито един слаб опонент по време на лагера си на испанска земя, пише „Тема спорт“. ЦСКА-София ще се готви там от 19 януари до 2 февруари и ще изиграе 4 проверки. Засега е договорена само една – на 21 януари с Нюрнберг. За останалите три спаринга сред опциите са чешките Спарта Прага и Виктория Пилзен, както и китайски, и японски тимове.

На 8 януари отборът заминава за турския курорт Анталия, където ще премине първият етап от зимната подготовка, до 17 януари. Там ЦСКА-София ще изиграе една контролна среща.

Последният етап от зимната подготовка ще се проведе в София, като седмица преди старта на пролетния полусезон ЦСКА-София ще представи официално отбора с приятелски мач на стадион „Българска армия“. Спарингът ще е на 8 или 9 февруари (събота-неделя) и ще подгрее ЦСКА-София за дербито с Левски. Мачът със „сините“ ще е на 15 февруари (събота) и ще започне между 13:00 и 15:00 часа.