ЦСКА 1948: Ще дадем 32-ата на ЦСКА-София! Ние сме приемникът на ЦСКА

2

Ръководството на ЦСКА 1948 обмисля варианта да се свърже с колегите си от ЦСКА-София. „Червените“, които от лятото ще се състезават във Втора лига, имат желание да дадат трофеите си в музея на ЦСКА, който се намира на стадион „Българска армия“, където пък играе отборът на Гриша Ганчев. По закон всички купи в музея на гранда на родния футбол са собственост на Министерството на младежта и спорта, но се стопанисват на „Армията“.

„Искаме купата за победител в Югозападна Трета лига, която ще ни бъде връчена на 2 юни, да бъде в музея при останалите отличия на ЦСКА. Ще им дадем и трофея от „А“ областна група, който спечелихме преди година.

При нас всичко е честно – започнахме от най-ниското ниво и вървим нагоре, стъпка по стъпка. Смятаме, че това се оценява от футболната общественост. Нито сме се местили от друг град, нито сме се обединявали с друг клуб, нито сме сменяли цвета на екипите си. Затова ние сме приемникът на ЦСКА.

Мястото на нашите купи е в музея на ЦСКА. Ще им ги дадем, както ММС са им дали останалите трофеи, да ги пазят отговорно, докато не дойдем на „Армията“. Техният отбор записа два нулеви сезона, с 0 купи, а ние имаме амбиция през новия сезон да спечелим Втора лига.

Надяваме се, че след две години по това време ще дадем на ЦСКА-София трофея за шампион на България. Ще им занесем 32-ата титла на ЦСКА, която да пазят със съвест и отговорност“, заявиха от ЦСКА 1948 пред Sportal.bg.

2 КОМЕНТАРИ

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете Вашия коментар тук
Моля, въведете името си тук