ЦСКА 1948 с голям жест към ветераните на ЦСКА

0

Всеки футболист и треньор, който е ставал шампион с ЦСКА през годините, ще може да посещава безплатно домакинските мачове на ЦСКА 1948. Решението на ръководството на „червените“ влиза в сила от следващия двубой на тима на Йордан Юруков – срещу дубъла на Лудогорец. Ето съобщението на столичния клуб:

„Шампиони, каним ви на мач, каним ви у дома

Стотици армейци са записали имената си със златни букви в историята на ЦСКА, печелейки шампионска титла. Като футболист, като треньор, някои и на двата фронта.

Ние знаем, че клуб, който не цени своята история, своя ген, няма бъдеще. Затова искаме да направим жест към всички червени шампиони, стартирайки инициатива.

Абсолютно всеки футболист или треньор, вдигал поне една шампионска титла с ЦСКА, може вече да посещава безплатно нашите домакински мачове.

Каним всички червени шампиони да се включат в инициативата още следващия мач на „Васил Левски“. Той ще е срещу Лудогорец 2 на 24 ноември (неделя) от 16,00 ч.

а целта нашите легенди трябва да заявят специалните билети на телефон 0878 59 46 08. Или на самия мач. Любезните хостеси, които ще откриете лесно пред централния вход, ще ви упътят бързо.

За наш е ЧЕСТ, че десетки легенди се включиха във възраждането на ЦСКА на 19 юли, 2016 година. За нас ще бъде удоволствие да продължим заедно битката!

Факти

Футболисти с най-много титли за ЦСКА

12 – Манол Манолов
11 – Панайот Панайотов, Иван Колев

Треньори с най-много титли за ЦСКА
11 – Крум Милев
4 – Манол Манолов, Аспарух Никодимов