ЦСКА 1948 отпусна само 300 билета за фенове на Левски!

0
-
-

ЦСКА 1948 пусна билетите за мача с Левски от 16-ия кръг на efbet Лига, който ще се проведе във вторник, 7-и ноември, от 17:30 часа на стадиона в Бистрица.

Ето какво написаха от клуба:

„Билетите за дербито между ЦСКА 1948 и Левски са вече в продажба. Двубоят от XVI кръг в efbet Лига е насрочен за 07.11 (вторник), от 17:30 на стадион “Витоша”.

Цени на билетите по сектори:

VIP сектор – 30 лв.

Сектор „А“ – 20 лв.

Сектор „Гости“ – 20 лв.

На вниманието на привържениците: ВЪВЕДЕНА Е НОВА ТУРНИКЕТНА СИСТЕМА ЗА ДОСТЪП, ОБСЛУЖВАЩА ПРОПУСКАТЕЛНИЯ РЕЖИМ НА СТАДИОНА, КОЕТО ВОДИ ДО ЗАБАВЯНЕ НА ПРОЦЕСА ЗА ВЛИЗАНЕ НА СТАДИОНА. ПРИКАНВАМЕ ПРИВЪРЖЕНИЦИТЕ НА ДВАТА ОТБОРА ДА ЗАЕМАТ МЕСТАТА СИ ПО-РАНО.

Билетите за сектор „Гости“, които са 300 броя, ще се разпространяват единствено от ПФК „Левски“. В деня на мача, на стадион „Витоша“, билети за гостуващия сектор НЯМА да се продават!

Билети за Секторите „А“ и „VIP“ могат да бъдат закупени в клубния офис на ЦСКА 1948 на бул. “Джеймс Баучер” 12. В деня на футболната среща, билети ще могат да бъдат закупени от касата пред Сектор „А“, като те ще бъдат продавани само по списък или на хора с клубни артикули на ЦСКА 1948″.

Левски търси заместници на двама

loading...