Цанко Цветанов пред KOTASPORT: Не помня Левски да е играл прекрасен футбол! Не виждам кой ще спре Лудогорец (ВИДЕО)

1
-

Легендата на родния футбол и Левски – Цанко Цветанов, гостува в “Студио Дерби” на KotaSport.com. Пред водещия Георги Симеонов, бронзовият медалист от САЩ’94 сподели мнението си за отминалото дерби между Левски и ЦСКА-София.

“Радващо е, че имаше много хора. Дано продължи така. Футболът е за фенове. Позитивна реакция от привържениците на негативните новини за Левски. Доста хора показаха, че футболът в България е жив. Ако деятелите започнем да говорим по-малко и действаме повече, родният футбол ще има светли дни.

Имаме огромен проблем, че се концентрираме много върху негативното. Нека гледаме позитивното. Дали тогава няма да се увеличи посещаемостта и да се увеличат рекламодателите. Как да направи футбола успешен продукт, като говорим колко ни е слаб той.

На този етап не виждам как някой ще настигне Лудогорец. Чисто игрово не виждам как някой ще им наруши хегемонията. Ако Лудогорец не стане шампион, сами ще са си виновни. Но вероятността е много малка.

Левски продължи тенденцията да играе стабилно, особено в защита. Макар че в началото на второто полувреме, ЦСКА беше по-добрият отбор. Ако имаше отбор, който заслужаваше победата, това беше ЦСКА.

Левски подобрява детайли. Но не си спомням този сезон Левски да е играл прекрасен футбол. Играе стабилен футбол. Това му донесе второто място и продължаване напред за Купата. Това, че на някой не му харесва стилът и начинът на работа… Ръководителите определят кой да е треньор.

За съжаление едно дерби решава треньорски съдби. Не мисля, че трябва да е така. Опитът в Пловдив да сравняват тяхното дерби с Левски – ЦСКА… Това си е просто пловдивско дерби”, коментира Цанко Цветанов в “Студио Дерби” на KotaSport.com.

loading...
#
предишна статияВаленсия и Торес не могат да се споразумеят
Следваща статияРазкриха двамата възможни заместници на Пеп Гуардиола
0 0 votes
Article Rating
1 Comment
стари
нови най-гласувани
Inline Feedbacks
View all comments
ВЕСО
ВЕСО
3 години по-рано

Цанко,Цанко,за твое съжаление тебе досега съм те запомнил само с това,че редиш конусите при Мъри…