Трио титуляри на Черно море виси за „Армията“

0

Черно море ще преследва тази вечер докрай класиране на финал за купата. Но в състава има играчи, които ще трябва да действат по-внимателно в единоборствата. Причината е, че ако получат картони на „Хювефарма Арена“, то ще трябва да почиват принудително.

С по 8 официални предупреждения от началото на кампанията са бекът Цветомир Панов и халфът Васил Панайотов. При ново те ще бъдат наказани от Дисциплинарната комисия към БФС с лишаване от състезателни права за по два мача. За един двубой пък може да изгори централният защитник Живко Атанасов. Изброените са все основни футболисти в състава на Илиан Илиев и евентуално тяхно отсъствие ще бъде голям удар за треньора.

В следващия кръг на Първа лига варненци гостуват на ЦСКА-София. Сблъсъкът на „Армията“ е в понеделник, 15 май, от 18:00 часа. След това идва домакинството на ЦСКА 1948, което е на 20 май, събота, от 17:30 часа.

Както е известно, Черно море е в битката за квота за Лигата на конференциите и от първенството. Затова всяко отсъствие на важен играч може да доведе до лоши последици./ „Тема спорт“