Треньори от родината на бразилското жиу житцу акостираха в Бургас

1

От вчера треньорите в отбора по бразилско жиу жутцу GFTEAM отново ще са от Бразилия – родината на този спорт. Единствената академия в България, в която от 1 година и 3 месеца има постоянно присъствие на черни колани от Бразилия и Канада, е именно тази на GFTEAM Бургас. Успехите от това са налице – 11 златни медала в най-престижната и единствено призната федерация IBJJF, Европейска титла и множество медали и от първенствата в България.

От понеделник треньори отново ще са Тиаго Кастро, черен колан и Кауа Битенкурт – лилав колан. И двамата тренират в централния клуб на GFTEAM в Бразилия, където треньор им е създателят на отбора и топ 5 треньор в света – Жулио Сезар, както и топ състезателят Патрик Гаудио. Без да губят време, те ще се включат в подготовката на момчетата, които ще участват на европейското първенство през месец януари в Лисабон.

„Шансът да се тренира с хора от родината на този спорт и то от централата на отбор, който е в ТОП 5 в света, бихме казали, че е рядък. Затова всеки желаещ да тренира и опознае това уникално бойно изкуство, превърнало се в един от най-разпространените спортове в света, е добре дошъл в академията на GFTEAM. Тя се намира в гр. Бургас, Спортен център Електра, ул. „Янко Комитов“ 16а“, споделиха от GFTEAM пред KotaSport.com.

нови стари най-гласувани
Известие от
Нинжата
Гост
Нинжата

Браво! Отивам да са бия там!