Треньорът на ЦСКА-София: Загубата няма да се отрази на самочувствието на отбора

0
milosh krushchich
Снимка: cska.bg

„Резултатът от този мач не е от първостепенно значение. Важното беше да не губим ритъма. Много от играчите имат ангажименти към националните си отбори, някои пък останаха в София да почиват, защото имат леки травми и не искаме да рискуваме с тях. Исках да дам възможност на всички да играят. Никога не е приятно да загубиш мач. Важното беше да видим къде сме към този момент. Играхме срещу отбор, който практикува добър футбол и винаги можем да извлечем поуки. Не виждам смисъл да играем срещу тим от трета лига и да го победим с 4-5 на 0. Предстои да се приберем в София и да започнем подготовката си за предстоящия ни мач срещу Ботев Враца“, коментира треньорът на ЦСКА-София Милош Крушчич след загубата с 0:2 в контролата от Арис, която се игра в Солун.

„Главната поука, която извадихме е, че трябва да движим топката по-бързо. В това направление трябва да работим усилено“, добави треньорът на „червените“.

„Мазику изпитва леки болки и поради това решихме да го оставим в София, за да не рискуваме с неговото здраве. Същото важи и за Бусато“, допълни той.

„Загубата няма да се отрази на самочувствието на ЦСКА. Тя може само да ни покаже над кое трябва да работим. Само можем да си вземем поуки, което е добре за нас“.

„През първото полувреме играха основни играчи, през второто пуснахме и юноши, които влязоха със свежи сили на терена“, продължи наставникът на ЦСКА-София.

„Доволен съм от влезлите юноши. Вратарите играха добре. Всички млади футболисти имат потенциал, който трябва още да се развива“.

„Надявам се да имам всичко най-добро на разположение за следващия мач“, завърши Крушчич.