Треньорът на Царско село: На „Армията“ ще ни трябва див късмет! Не е ли достатъчно, че имат…

0

Треньорът на Царско село Никола Спасов се изказа с нужния респект към съперника преди мача с ЦСКА-София тази вече на „Българска армия“.

„Очаквам много тежък мач, винаги е трудно да се играе на „Армията“. Ще ни трябва див късмет, за да измъкнем нещо от тази среща. Не можем да си позволим да кажем, че ще играем за победа там. Основната ни мисъл е да се представим достойно“, коментира пред „Меридиан Мач“ Спасов.

„Не се заблуждавам от формата на ЦСКА. Те са много стабилен отбор. На първо място, играят, за да не загубят, където и да е. Но имат много качествени футболисти и голям треньор. Това не е ли достатъчно?“, попита треньорът.

„Очаквам да играят със схемата, която използваха срещу Ботев в Пловдив – 4-2-3-1. Но може да направят някои промени, при тях има вариативност“, подчерта Спасов.

„И ние играем по различен начин срещу различните отбори. Засега поне показваме, че срещу по-добрите отбори играем по-силно. Но и срещу по-слабите поне на теория тимове в много мачове нямахме късмет. А и постоянно имаме контузени, болни или наказани състезатели.

Има спад в последно време при Родни Антуи, но това ми се вижда нормално. Най-малкото, защото и ние сменяме схемата на игра и нападателят е използван на различни позиции“, уточни Никола Спасов.