Треньорът на Етър: Цялата тази обстановка най-вероятно ще я плати треньорът

0
Снимка: etarvt.bg
-

Старши треньорът на Етър Велико Търново Емануел Луканов заяви, че отборът е получил наивни голове при загубата от Пирин Благоевград и психологически е рухнал.

“Спрямо предходните мачове, днес бяхме под всякакъв тонос. Получихме наивно голове и психологически рухнахме. Накрая цялата тази история от мача с червения картон, както се казва, ни отряза краката. Искахме днес да сме по-агресивни, да вкараме повече качество в завършващата фаза и изгрждането на атаките. По най-нелеп начин получихме гол след корнер. С оглед на всичко, психологически имахме някакъв проблем. Опитахме се второто полувреме, имахме положения. Този отбор го преследва и малшанс. Наистина съжалявам, за момчетата и публиката”, сподели той след срещата.

“Би било нормално да има някаква промяна, иначе какво да следва? Възстановяваме се след този мач и подготовка за другия. Работи се, преценява се кои са свежи за мача в Кърджали и ще опитаме. Даваме докрай, няма да се отказваме”, допълни Луканов.

След това бе запитан дали е говорил с ръководството на клуба по тази тема: “Не съм имал разговор, но цялата тази обстановка, най-вероятно ще я плати треньора. Победата има много майки, загубата има един баща”

loading...
#
предишна статияИво Тренчев: Генералната оценка е “Хубаво, че победихме”
Следваща статия“Сините” възстановиха с йога, ясна е програмата до дербито с Лудогорец (ВИДЕО)