Треньорът на Черноморец (Балчик): Искаме във Втора лига, клубът е обезпечен (АУДИО)

0
-
-

Треньорът на Черноморец (Балчик) Мартин Христов изрази удовлетворение от представянето на отбора през тази есен. Черноморец е на първо място в Трета лига – Североизток, като води с две точки на Септември (Тервел).

„Ръководството не ни беше поставило цел първо място или влизане във Втора лига. Момчетата обаче са амбицирани, аз също и заради това търсехме победата във всяка среща. Допуснахме само едно равенство през цялата есен, като гости в мач, който можехме да спечелим. Сега трябва да направим една добра зимна подготовка и да надградим. Клубът е напълно обезпечен финансово и мисля, че няма да има проблем и в издръжката, ако влезем във Втора лига.“- коментира Христов за KotaSport.com.

Вижте цялото интервю в прикачения видеофайл или в Youtube канала на KotaSport.com. Може да се абонирате напълно безплатно за канала на KotaSport.com в Youtube и да гледате още авторски предавания, интервюта, мачове от Трета лига и приятелски двубои на живо, репортажи и още много интересни видео и аудиоматериали ТУК!