Топузаков решава за Кордоба буквално преди мача с Берое

0
elin topuzakov 3
Снимка: levski.bg
-

Старши треньорът на Левски Елин Топузаков заяви, че ще реши дали ще пусне Хосе Кордоба в игра буквално в часовете преди мача срещу Берое от 27-ия кръг на Първа лига.

„Илиян Стефанов и Кристиян Димитров са контузени, а за Кордоба ще преценим в последните 24 часа“, започна Топузаков.

„Илиян Стефанов все още е малко по-далеч от завръщане в основната група, имаме известни проблеми около окомплектуването на състава. Трябва да играем атакуващо, да създаваме положения, да печелим мачове и точки, трябва да сме в топ 4. Всеки мач може да донесе позитиви, както и негативи. Достатъчно сме мотивирани да покажем пред публиката ни, че тяхната подкрепа може да се превърне в добра и офанзивна игра. Трябва да си вземем всички мачове до края, за да си гарантираме и място в топ 6 и по-близо в топ 4. Всеки се бори за това, естествено. Винаги има опасности и рискове във футбола“, добави Топчо.

„Изборът не е много голям, ще подберем футболистите, които са в топформа, интересува ни утрешният мач. Тренировките и разговорите с футболистите през тази седмица бяха важни за мен и моя щаб, за да можем още да се напаснем и да им дадем още някои идеи. Не би трябвало линията да се нарушава в разгара на сезона, пак повтарям. Още повече, че Станимир Стоилов е поставил здрави основи и този отбор играе като добре смазана машина. Затова не виждам причина да се правят промени по тактиката и по начина на игра“, каза още Топузаков.