Топчо: Отказах вече две оферти,работи ми се

0
nesebar arda 59

Бившият футболист и треньор на Левски Елин Топузаков заяви пред Sportal.bg, че е отказал две предложения за работа. Топчо направи и кратък анализ на дербито между 26-кратните шампиони на България и Лудогорец.
“Ще се върнат славните години за Левски, сигурен съм. Процесите, които се случват в клуба, трябва да се преодолеят”, започна младият специалист.
“Старши треньорът на Левски беше принуден на тези промени в състава. Хубаво е за младите момчета, те се каляват в такива мачове. Трудно е за младите момчета още да правят разликата в мач срещу силен отбор. Познавам всички, бил съм им треньор. Те всички имат качества. На младите им трябват доста мачове, за да могат да покажат качествата си”, заяви той.
“Ние сме много взискателни и искаме да играем атакуващо и атрактивно, но няма какво да се лъжем, че сега няма как да се случи в пълния блясък. Промените се отразяват, но трябва време. Не може всичко да стане с магическа пръчка и за месец и половина”, добави още той.
“Чухме се с Павел Колев, но ще запазя за себе си, какво сме си говорили. 20 години на “Герена” не са малко. Мога да виждам и усещам какво се случва в този клуб. Когато мога, винаги ще съм в помощ за Левски”, разкри легендата на “сините”.
“Най-големите шансове са за Лудогорец в битката за титлата. Левски има шансове на теория. Не мога да коментирам ситуацията с Моци толкова задълбочено. Не е приемлива радостта му, но ние си знаем, че той е с такъв характер и нрав. Очаквах нещо такова. Козмин Моци никога не е бил долюбван от сините фенове”, коментира Топузаков.

Оставете коментар

avatar
2000
 
  Абонирай се  
Известие от