Томаш: Лошо начало, де факто ние сами си отблязахме два гола

0
aleksandar tomash
Снимка: facebook.com/lokomotivplovdiv

Старши треньорът на Локомотив Пловдив Александър Томаш сподели след загубата с 0:3 от Лудогорец, че „смърфовете“ нямат нищо общо с играта си отпреди месеци.

„В тези мачове, които останаха даваме шанс на всички, за да видим кой заслужава от лятото да носи екипа на Локомотив. Лошо начало, де факто ние сами си отблязахме два гола. Вижда се разликата от отбора, с който тук направихме 1:1. Това е нивото на футболистите в момента“, започна Томаш.

„Нищо общо с играта, която имахме преди. Резултатът е отражение на играта. Ръководството трябва да обсъдИ целите. Ако искаме да развиваме млади играчи, но това рефлектира върху резултатите“, добави той.

„Моите лични цели са шампионски титли и Купи. Има обективни и субективни фактори. Аз като треньор трябва да се съобразявам с тях. Всеки иска да е треньор на Реал Мадрид, но в крайна сметка това са футболистите ни и трябва да ги подкрепяме“, каза още Томаш.

„Тук вече е дисбалансът. Искаме да развиваме млади това е тема, която ръководството трябва да обсъди“, каза Томаш на въпрос за завръщането на Мартин Луков на вратата на „смърфовете“.