Точки в договора бавят връщането на Ники Михайлов в Левски! Нова среща със Спас Русев решава бъдещето му

0
-
-

Днес става ясно дали Николай Михайлов ще се завърне официално в Левски. Както е известно, той мина успешно медицински прегледи при „сините“, като се очаква да подпише договор. Изненадващото нещата зациклиха и такъв не беше подписан вчера, въпреки желанието на Спас Русев и Славиша Стояновоч, вратарят да започне тренировки.

Sportal.bg съобщава, че причината за забавянето на договора са няколко точки в контракта, които двете страни трябва да уточнят на лична среща между тях. Именно такава трябва да се състои между Спас Русев, Красимир Иванов и Николай Михайлов, след което завръщането на 30-годишния футболист в родния му клуб да бъде обявено официално.

Русев вече два пъти се среща с Михайлов на „Герена“. Първо двамата гледаха контролата с Монтана (2:3), а ден по-късно собственикът запозна вратаря със Славиша Стоянович.

Вчера треньорът на вратарите на „Герена“ Валентин Захариев обяви, че Михайлов е класен вратар, който обаче трябва да свали килограми, след като не е играл от май месец. „Ники Михайлов е доказан вратар в Европа, което е безспорно. Той е с наднормено тегло. Трябва да свали килограмите и да дойде да говорим за подготвителен процес. За мен той е доказан вратар, но проблемът при него е, че някога е сбъркал във времето. Ако той подпише с нас, свали килограмите, има желанието, труди се и работи – хората ще го оценят“, сподели специалистът.

Ръководството иска от Михайлов да бъде в оптимална форма за старта на подготовката на 8 януари, за да се включи пълноценно в тренировъчния процес. Именно той се очаква да разреши проблемите през този сезон на вратарския пост, тъй като Божидар Митрев и Мартин Полачек загубиха доверието на своите шефове.

loading...