Тити Папазов: И моят племенник е болен от коронавирус

0

Баскетболният треньор на БК Левски Лукойл Константин Папазов призна, че неговият племенник е заболял от известната световна пандемия – COVID-19. Известният треньор отсече това по време на интервю. Това е юношеският национал и един от най-талантливите гардове в страната Константин Тошков, потвърдиха от BGBasket.bg.

„Редно е да кажа, че моят племенник е болен от коронавирус. Благодарение на съдбата прибрах моите синове от Рим преди да настане истерията в световен план. Искам да успокоя всички, че той си стои вкъщи и се лекува. Чувства се добре”, каза Тити в шоу на bTV.
„В събота се обади сестра ми и каза, че племенникът ми има заболяването. Той е на 18 години, в България живее, даже няма симптоми. Той не е разбрал, а неговият треньор“, обясни Тити Папазов.

„Беше шок в събота вечерта. След шока идва вярата. Просто хората трябва да осъзнаят много неща. Вярвам, че това е изключително важен момент а приземяването на целия свят. Трябва да пазим семействата си, нашите родители и да се опитаме да бъдем по-добре“, каза още Папазов.