Тити Папазов: Георги Тодоров не бива да бъде съден! Той винаги е бил важна фигура в Левски!

0
Снимка: levski.bg

Един от  акционерите в Левски – Константин Папазов, сподели мнението си относно случващото се в „синия“ клуб. Вчера наставникът Георги Тодоров заяви, че ще изпълни искането на феновете и подаде оставка. Папазов призна, че на „Герена“ все още нямат вариант за евентуален заместник на специалиста.

„Приемането на оставка е процес, който не трябва да се решава индивидуално. Левски има Управителен съвет, Надзорен съвет… Силни думи от Георги Тодоров вчера, които имат своята основа и натрупвания, които са се случили в неговото съзнание. Той е достоен човек. На 10 юни, когато нямаше розови хоризонти пред клуба, той пое огромен риск да води Левски и застана зад Наско Сираков“, заяви Папазов пред БНТ.

„Трябва да разделим нещата на две – на спортно-техническа и морална част. Левскари, благодарности към всички вас за това, което правите, дори когато не получавате радост от футболистите на терена. Естествено ги и боли заради случващото се. Отговорност за представянето на отбора винаги има треньорът. Това е съдбата на тази професия. Не смятам, че феновете са били агресивни, това са нормални реакции. Но нека знаят, че Георги Тодоров през тези 4 месеца и половина е бил изключително важна фигура за това Левски да оцелява. Тази година имаме друг шампионат в главата. Поради този факт и кредитът на публиката беше доста голям. Всички сме се вглъбили спасяването на Левски.“

„Не може само Георги Тодоров да бъде съден. Ако е категоричен в своето решение, той има своето място в Левски. Неговото желание беше да се заложи на момчета от школата. Съдбата за пореден път не беше благосклонна и заради случилото се с братя Цоневи.

„Вчера бях до 00:30 часа с целия треньорски щаб. При наличието на Наско Сираков в Левски, смятам, че е глупаво аз да изразявам мнение кой да бъде треньор. Ще се опитаме да направим това, което е най-доброто за Левски. Най-вече, за да се отблагодарим на милионите ни фенове, които правят невиждани неща при тази ситуация. До утре ще се съберем и ще мислим“, завърши Папазов.

loading...