Тити Папазов: Финансовият кошмар вече е малък

0
-
-

Членът на Надзорния съвет на Левски Константин Папазов разкри, че финансовото състояние на клуба се подобрява и в момента ситуацията вече не е кризисна. Това е благодарение на сключените в края на 2020 година спонсорски договори. Единият е с чуждестранна строителна компания, чието лого вече е на гърдите на фланелките на първия отбор. Папазов разкри, че „сините“ може скоро да се обвържат и с други компании.

Бившият капитан на Левски още е с болки, но завръщането е скоро

 

„Кошмарът вече е много по-малък. Истината е, че когато започнахме (б.а. – през лятото), наследихме 6 милиона лева задължения. А сега са влезли 3 (б.р. – милиона лева) от „Щрабаг“ и са влезли допълнителни приходи от други договори. Но тези пари трябват и за реално съществуване и сега“, заяви Тити пред БНТ.

Баскетболния треньор потвърди, че „Щрабаг“ ще налее 6 милиона лева в касата на Левски за две години. Въпреки по-доброто финансово положение, „сините“ все пак ще трябва да се разделят и с някои играчи като най-често се спрягат имената на Найджъл Робърта и Паулиньо.

„Силно се нядавам, че предстоят и нови възможности пред нас и евентуална продажба на играчи. Както и надежда за още един-два спонсора, за да доизчистим това, което имаме като стари задължения“, допълни Папазов.

В последните дни усилено се говори, че Левски скоро ще подпише с още един спонсор, който ще бъде мощна букмейкърска фирма.

loading...